Select Page

Malacsütés

Tűzről pattant malac és csirke már 15 éve
érdeklődöm

Hisszük, hogy a keményfa parázson sült malacnak nincs párja 

Kivéve nálunk, egyszerre akár 4 malacot is süthetünk

Tűzről pattant malac és csirke

keményfa parázson sült malac és csirke a fő specialitásunk, de forgattunk már bárányt, karácsonyi pulykát is.

Készítünk szelet húsokat tepsiben (főként tarja), kacsa és liba combot.

 

Levesek, köretek

Bográcsban főtt levesek, elsősorban újházi tyúkhúsleves,

Hagymás tört burgonya, főtt burgonya, galuska, 

 

Eszközök, kiszolgálás

2 újabb és 2 régebbi sütővel állunk Kedves Megrendelőink rendelkezésére.

A malacokat sütjük, daraboljuk, de nem tálaljuk.

 

Miért éppen malacsütés

Immár 30 éve vendéglátózom, és aki járt a hajdan híreas Szántódi piacon, biztosan találkozott velem. Ahogy a piac kezdett visszaszorulni, elkezdtunk valami másban gondolkodni. Ekkor sokszor megfordultam Horvátországban és megtetszett, hát kipróbáltuk.

Friss hozzávalók

A sütnivaló malacot, malacokat, csirkét, és más állatot is személyesen választom , mindig ugyanazon termelőtől.

kapcsolat

Telefon: Borbély László

06 30 9227932

címünk

8623 Balatonföldvár, Móricz Zsigmod utca 1.

hétköznap

08 -17

hétvégén

08 – 12

E-mail:

malacsutes2013@gmail.com

“ha nem veszem fel a telefont, éppen valakinek malacot sütök.

Igérem, ha Nálad leszek a Te malacodra is így fogok figyelni!”

hívj most!