Hisszük, hogy a keményfa parázson sült malacnak nincs párja
Kivéve nálunk, egyszerre akár 4 malacot is süthetünk
Tűzről pattant malac és csirke
keményfa parázson sült malac és csirke a fő specialitásunk, de forgattunk már bárányt, karácsonyi pulykát is.
Készítünk szelet húsokat tepsiben (főként tarja), kacsa és liba combot.
Levesek, köretek
Bográcsban főtt levesek, elsősorban újházi tyúkhúsleves,
Hagymás tört burgonya, főtt burgonya, galuska,
Eszközök, kiszolgálás
2 újabb és 2 régebbi sütővel állunk Kedves Megrendelőink rendelkezésére.
A malacokat sütjük, daraboljuk, de nem tálaljuk.
Miért éppen malacsütés
Immár 30 éve vendéglátózom, és aki járt a hajdan híreas Szántódi piacon, biztosan találkozott velem. Ahogy a piac kezdett visszaszorulni, elkezdtunk valami másban gondolkodni. Ekkor sokszor megfordultam Horvátországban és megtetszett, hát kipróbáltuk.
Friss hozzávalók
A sütnivaló malacot, malacokat, csirkét, és más állatot is személyesen választom , mindig ugyanazon termelőtől.
kapcsolat
Telefon: Borbély László
06 30 9227932
címünk
8623 Balatonföldvár, Móricz Zsigmod utca 1.
hétköznap
08 -17
hétvégén
08 – 12
E-mail:
malacsutes2013@gmail.com
“ha nem veszem fel a telefont, éppen valakinek malacot sütök.
Igérem, ha Nálad leszek a Te malacodra is így fogok figyelni!”